За автора


Приятно ми е, Станислав.

Около 16-годишен спрях да играя разни онлайн игри и се озовах с малко излишно свободно време. Някак си почнах да чета новини, да споря под тях, да ми е интересно. Една вечер седнах и с огромен ентусиазъм си направих политически форум, предимно за млади хора. Приложих един куп стратегии за да го популяризирам. Една от тях беше да си направя блог.

www.bsskg.wordpress.com

С годините форумът въпреки усилията ми, се видя, че няма да просъществува. Блогът ми обаче не го оставих и макар да се случваха дълги периоди, в които не пиша, не спирах да следя какво става.

Блогът ми някак ме промени.

Сега съм на 21. Следвам журналистика във ФЖМК. Работя някъде из медиите. Уча се. Псувам- предимно на сън. Купонясвам. Свиквам със София.

Пораснал съм. Старият блог вече не беше мой. Купих си домейн, сложих му wordpress, прехвърлих десет подбрани стари статии и почнах да пиша. Отначало.

Приятно ми е, Станислав Касчийски.

5 responses to “За автора”

 1. Поздравления за хубавия блог! Как бързо тече времето, аз все още те мисля за малчуган, а ето че си вече студент!

  Успехи ти желая във всяко дело, с което се захванеш!

 2. И на мен му е приятно. Попаднах тук, след като разгледах Twitter профила ти. Зачетох се, направи ми впечатление.

  Имам 2 препоръки, ако те интересуват:
  Първо, сложи WPTouch плъгин, за да те четат по-лесно от таблети, smartphones и други мобилни джаджи. Аз използвам основно таблета и е доста криво да те чета. Не е невъзможно, но с мобилна тема е с пъти по-явно.
  Второ, използвай коректор на правописа. Ти ще ставаш журналист и на този фон “очудвам” звучи зле. Надявам се не ми се сърдиш, постъпи както искаш.

  Успех!

 3. Благодарско.
  Зa WPTouch ще го погледна.
  По принцип ползвам коректор, а и поне напоследък не правя много грешки. Въпросната статия, където е “очудвам”, я писах с краен срок в 4 през нощта с бъгнал се коректор и затова така се е получило. После го видях, но не го оправих в блога. Та така. Мерси отново за мнението. 🙂

 4. И кво.о.о ???

  Ако се вярва на днешните теле-медии (11.11.2013)- ” чукча не читатель – чукча писатель!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.